3H2. Derde leerjaar. 2018-2019

Medicijn Scheidende Tiolet

De opdrachtgever vroeg om een medicijn scheidend toilet waarbij dan bij de waterzuiveringsinstallatie alleen nog maar natuurlijke materialen overblijven. Het moet ook een gebruiksvriendelijk toilet zijn. Het is een heel groot probleem dat al die medicijnen door de wc gespoeld worden. Het is zelfs zo dat er meer medicijnen worden weggespoeld dan in het ziekenhuis. Wij moeten daar dus een oplossing voor

Onze oplossing hiervoor was: “Actief Kool”
Actief kool is een stof die water kan zuiveren, geur kan absorberen en dingen kan ontkleuren. De stof wordt gemaakt door bij steenkool alle onzuiverheden eruit te filteren zodat je de meest zuivere stof over hebt. Het wordt al best veel gebruikt om water mee te filteren. Het trekt allemaal stoffen aan, waardoor het dus stoffen kan filteren.

Ik zat samen met: Tommy, Ryan en Mink.Pitch.

Project, Maquette.


OTIB Van gas los.

In dit project moesten wij onze eigen school. (MML) Van gas af halen. Dit was ons idee: We plaatsen een waterrat in de rivier naast het Metis Montessori Lyceum. De elektriciteit die het waterrad opwekt wordt naar de oudbouw van het Metis gebracht, zodat daar de warmtepomp op zonnen-energie kan worden aangedreven, de school kan verwarmen en stroom kan geven.

Wij hebben bij dit project ook weer een “kick off gehad”

Foto van het rad. Naar de school.

Rood licht negatie.

Wij moesten in dit project het kruispunt op de Wibautstraat verbeteren. Dit is ons idee geworden: we maken twee bruggen die tegen elkaar steunen zo voorkomen we het verkeer wat de ruime bocht naar links of recht wil maken, hier hebben wij een tekening bij gemaakt. (helaas is die niet meer te vinden op mijn computer)

Dit is het kruispunt.
Locatie.


Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: